Massagepraktijk

Naeve Dich


Aroma massage:

Een behandeling waarbij jezelf een geur kiest die passend is bij jou klachten of je favoriete geur.
Tijdens een voetenbad met magnesium kristallen en de gekozen etherische olie kun je genieten van een kopje thee. Tijdens de massage komt de geur terug in de massageolie. De massage is zacht en zal de energie weer laten stromen. Na de massage mag je de olie mee naar huis nemen zodat je deze thuis kunt gebruiken. 
Laat je meevoeren in de geur en energiebeleving en geniet van jouw moment!

Energetische ontspannende massage:

Tijdens deze massage activeer je de energiestroom in het lichaam. Gericht op de meridianen, de orgaansystemen die daar onder liggen en de bijhorende functionaliteiten en emoties. Dit betekent dat als je bijvoorbeeld op de longen meridianen werkt, dat dat gaat over loslaten..... of als je werkt op de hart meridianen, dan weet je dat je bezig bent met de gevoelens van vreugde maar ook van depressiviteit. Het activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam. 

Japanse gezichtsmassage:

De Japanse gezichtsmassage is een bijzondere combinatie van ontspannende grepen en het stimuleren van de meridianen en drukpunten. Naast ontspanning stimuleert deze massage de doorstroom van de levensenergie (Ki). Een goede doorstroming van de Ki energie brengt balans in lichaam en geest. Naast het gezicht masseer ik ook schouders en nek. Deze massage beginnen we met het reinigen van het gezicht. Bij meer behandelingen kan deze massage verbetering geven van de huid. De huid wordt steviger, soepeler en zachter.

Thaise voetreflexmassage:

Een massage waarbij ik zowel met mijn handen, warme olie en een stokje een drukpunten massage geef. De onderbenen worden ook meegenomen. Deze behandeling geeft ontspanning en zorgt voor een betere doorstroming in het lichaam. De behandeling wordt gestart met een voetenbad. 

"Als je de voeten van een mens in je handen hebt, heb je de totale mens in je handen"

Sabaaydi kruidenstempelmassage:

Het lichaam wordt met warme Thaise kruidenstempels gemasseerd. De Thaise kruidenmix bevat o.a. kamfer, tamarinde, citroen gras, kafir limoen, kurkuma, gember, acacia en pandanblad. Daarop volgt een ontspannende olie massage. De werking van de kruiden gaat diep en werkt een aantal dagen door. Preventief gezond voor het lichaam. Door middel van de Sabaaydi massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen.

Kan verlichtend werken bij Reuma, fybromyalgie, alle vormen van spierklachten, jicht, spit, verzuring van het lichaam, spierdystrofie, loslaten van afvalstoffen tijdens het lijnen, verstevigen van de bloedvaten, vermoeidheid en vasthouden van vocht, oedeem.

Tijdens een korte intake kan er gekozen worden voor het stempelen van rug, voor en/of achterkant benen, armen, decolleté/gezicht en buik. Afhankelijk van de gekozen duur van de massage.

Kindermassage: 

Tijdens deze massage zal ik samen met ouders en kind bekijken waar de behoefte ligt. Is er sprake van pijn, angst, onrust, slecht slapen enz. Wil je als ouder leren om je kind te masseren? Graag! D.m.v. aanraking kom je beter in contact/verbinding met je kind. 

Tijdens een behandeling kan er ook gekozen worden om Reiki toe te passen.

Reiki:

Via mijn handen word de energie naar plekken in het lichaam gebracht waar het nodig is: plekken waar de oorzaak van bepaalde klachten ligt. Reiki is een holistische helingsmethode. Holisme gaat uit van het feit dat alles met elkaar samenhangt en één geheel vormt. Het kan je in balans brengen op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Reiki is een liefdevolle en zachte vorm van heling die zeer ontspannend en verlichtend kan werken.

Reiki kan gecombineerd worden met een massage

Holistische behandeling:

Hoe mooi is het als jij jezelf persoonlijk kan ontwikkelen en daardoor volledig in je kracht komt te staan? Voor die ontwikkelingen hebben we inzicht nodig en vaak gaat het over communicatie, geduld, veerkracht, loslaten en balans. Ben jij in balans? Als je hierover twijfelt of het antwoord is een kei harde nee! Dan is holistische therapie een mooie manier om eens verder te kijken en op alle niveaus de disbalans aan te pakken.

Gezond zijn we als mens namelijk als het lichaam, geest en ziel in balans zijn. We krijgen vanzelf chronische ongemakken als we niet op alle niveaus in balans zijn. Deze problemen kunnen zich lichamelijk uiten bijvoorbeeld hoofdpijn, rugpijn, buikpijn en vermoeidheid. Emotionele en psychische klachten als angst, paniekaanvallen, boosheid, verdriet, onzekerheid, depressie en burn-out. Ook een spirituele of energetische kwestie zoals hooggevoeligheid kan je uit balans brengen. Holistische therapie pakt alle niveaus in disbalans aan. 

Wat kun je gaan ervaren? Meer rust- meer zelfvertrouwen- meer vrijheid- betere verbinding met jezelf en de ander- meer balans- groter geluksgevoel- minder ziek zijn- beslissingen kunnen nemen- betere prestaties

Om een goed resultaat te behalen zijn er meer sessies nodig. 


Voor alle behandelingen geld dat ik ervan uit ga dat het lichaam gezond is. Daarom is een intake vooraf belangrijk om eventuele contra indicaties vast te stellen. Maak kenbaar als je ziek bent, onder behandeling bent van je huisarts of een specialist! Een massage kan er namelijk ook voor zorgen dat je je minder goed gaat voelen.