Massagepraktijk

Naeve Dich
Ontspanningsmassage:

Tijdens een korte intake wordt een behandeling samen gesteld. Te denken aan massage van rug, schouders, benen, billen, buik, voeten, armen, handen, nek, hoofd en gezicht. De massage wordt gegeven met warme olie. Tijdens deze massage wordt er gebruik gemaakt van ontspannende massagetechnieken. Belaste spieren kunnen iets dieper gemasseerd worden, maar het is niet te vergelijken met een sportmassage of diepere spier/bindweefsel massage. 

Aroma massage Experi-Senses:

Een behandeling waarbij de geurbeleving omringd wordt met extra elementen zoals kristallen.
Tijdens een voetenbad met himalaya zout en de gekozen blend kun je genieten van een kopje thee. Tijdens de massage komt de blend terug in de massageolie. De massage is zacht en zal de energie weer laten stromen. Ter afsluiting wordt na de behandeling gebruik gemaakt van een auraspray.
Laat je meevoeren in de geur en energiebeleving en geniet van jouw moment!

Japanse gezichtsmassage:

De Japanse gezichtsmassage is een bijzondere combinatie van ontspannende grepen en het stimuleren van de meridianen en drukpunten. Naast ontspanning stimuleert deze massage de doorstroom van de levensenergie (Ki). Een goede doorstroming van de Ki energie brengt balans in lichaam en geest. Naast het gezicht masseer ik ook schouders en nek. Deze massage beginnen we met het reinigen van het gezicht. Bij meer behandelingen kan deze massage verbetering geven van de huid. De huid wordt steviger, soepeler en zachter.

Thaise voetreflexmassage:

Een massage waarbij ik zowel met mijn handen, warme olie en een stokje een drukpunten massage geef. De onderbenen worden ook meegenomen. Deze behandeling geeft ontspanning en zorgt voor een betere doorstroming in het lichaam. De behandeling wordt gestart met een voetenbad. 

"Als je de voeten van een mens in je handen hebt, heb je de totale mens in je handen"

Masseren in zijligging/ zwangerschapsmassage:

De zijligging is een weldadige en ontspannen positie om in gemasseerd te worden. Een ideale positie voor zwangere vrouwen of voor mensen die om welke reden dan ook niet op hun buik kunnen liggen.

Sabaaydi kruidenstempelmassage:

Het lichaam wordt met warme Thaise kruidenstempels gemasseerd. De Thaise kruidenmix bevat o.a. kamfer, tamarinde, citroen gras, kafir limoen, kurkuma, gember, acacia en pandanblad. Daarop volgt een ontspannende olie massage. De werking van de kruiden gaat diep en werkt een aantal dagen door. Preventief gezond voor het lichaam. Door middel van de Sabaaydi massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen.

Kan verlichtend werken bij Reuma, fybromyalgie, alle vormen van spierklachten, jicht, spit, verzuring van het lichaam, spierdystrofie, loslaten van afvalstoffen tijdens het lijnen, verstevigen van de bloedvaten, vermoeidheid en vasthouden van vocht, oedeem.

Tijdens een korte intake kan er gekozen worden voor het stempelen van rug, voor en/of achterkant benen, armen, decolleté/gezicht en buik. Afhankelijk van de gekozen duur van de massage.

Kokosstempel massage:

De huid wordt eerst gescrubd met een warm scrub stempeltje. In dit stempeltje zitten 5 ingrediënten: kokosvlokken, limoenschil, limoenblad, mangostone en zeezout. Het verwijdert dode huidcellen, waardoor de huid vitaliteit en spankracht krijgt. Na de scrub wordt de behandeling vervolgd met twee pure warme kokos stempels. De kokos geeft olie af zodat het een masserende stempel massage is, die zeer aangenaam aanvoelt. De subtiele vrijgekomen geur geeft een exotisch vakantiegevoel. De kokos stabiliseert het bindweefsel, verstevigt de huid en zorgt voor meer spankracht. 

Hotstone massage:

Een massage waarbij ik gebruik maak van natuurlijke basalt stenen die in water worden verwarmd tot ongeveer 47 graden. De stenen worden op het lichaam geplaatst. De warmte geeft ontspanning en stimuleert de Chakra 's. De stenen houden de warmte lang vast en geven de warmte langzaam af aan het lichaam. De temperatuur stijgt waardoor de stofwisseling  versnelt. Daarna masseer ik het lichaam met de stenen en handen met warme olie. Zowel voorzijde als achterzijde kunnen behandeld worden.

Kindermassage: 

Tijdens deze massage zal ik samen met ouders en kind bekijken waar de behoefte ligt. Is er sprake van pijn, angst, onrust, slecht slapen enz. Wil je als ouder leren om je kind te masseren? Graag! D.m.v. aanraking kom je beter in contact/verbinding met je kind. 

Tijdens een behandeling kan er ook gekozen worden om Reiki toe te passen.

Reiki:

Tijdens een Reiki behandeling zal ik d.m.v. handoplegging universele energie doorgeven. Via mijn handen word de energie naar plekken in het lichaam gebracht waar het nodig is: plekken waar de oorzaak van bepaalde klachten ligt. Reiki is een holistische helingsmethode. Holisme gaat uit van het feit dat alles met elkaar samenhangt en één geheel vormt. Het kan je in balans brengen op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Reiki is een liefdevolle en zachte vorm van heling die zeer ontspannend en verlichtend kan werken.

Reiki kan gecombineerd worden met een massage

Massage bij kanker:

Voor, tijdens en na de behandeling van kanker kan massage en/of Reiki ondersteuning bieden. De behandelingen worden afgestemd tijdens een intake gesprek. Graag toestemming vragen aan je behandelend arts.

Massage in de zorg, palliatieve en terminale fase:

Een liefdevolle aanraking/ massage kan een waardevolle ondersteuning zijn in de palliatieve en/of terminale zorg en stervensbegeleiding. Het kan rust, ruimte en ontspanning bieden. Graag toestemming vragen aan een behandelend arts.


Voor alle behandelingen geld dat ik ervan uit ga dat het lichaam gezond is. Daarom is een intake vooraf belangrijk om eventuele contra indicaties vast te stellen. Maak kenbaar als je ziek bent, onder behandeling bent van je huisarts of een specialist! Een massage kan er namelijk ook voor zorgen dat je je minder goed gaat voelen.